Bamboo case voor iPhone 5(s)

VanHout speelt met de iPhone Bamboo Case in op de eco-trend: natuurlijk materiaal en spullen die met de hand zijn gemaakt. Je krijgt deze case in een verpakking van grof (volledig gerecycled!) karton toegestuurd.

De case bestaat uit twee delen, die exact op elkaar passen. Geen twee bij elkaar gezochte stukken bamboe dus, maar één stuk materiaal dat in tweeën is gezaagd waardoor de nerven netjes doorlopen.

De case is beschikbaar voor de iPhone 4(s) en 5(s) en sluit nauw rondom je toestel. Binnenin is een fluweelachtige voering aanwezig, zodat de kans op krassen langs de achterkant nihil is. De case sluit trouwens zo strak om de iPhone, dat het toestel tijdens het gebruik ook niet gaat verschuiven. Tijdens het aanbrengen van de case moet je wat kracht uitoefenen om de iPhone in het bovenste deel van de case te schuiven. Daarna schuif je het onderste deel er tegenaan.

Dit is een case die je het best langdurig om je iPhone kunt laten zitten. Verwijderen is ook niet nodig: je hebt toegang tot alle knoppen, inclusief de volume- en muteknop aan de zijkant, de camera en de iPod-connector aan de onderkant. Ook opladen in de case is prima mogelijk als je een laadkabel gebruikt. Heb je een dock, dan is er kans dat de case niet helemaal past, omdat de bamboerand aan de achterkant van de iPhone toch zeker een millimeter of vijf uitsteekt waardoor de dock hem net niet ‘pakt’.

IMG_4270Conclusie

Voor mensen die het aparte karakter van houten cases mooi vinden, is deze Bamboo Case de beste optie. Beide delen sluiten prima op elkaar aan en de knoppen blijven binnen handbereik.

Met dank aan VanHout

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en nieuwe posts via e-mail te ontvangen.

%d bloggers liken dit: