Griffin Pencil No.2 stylus

Werken met je vingers is handig, maar met een stylus pen speciaal ontworpen voor de iPad of iPhone gaat het behandelen van het touch-screen toch een pak vlotter. Met de grootte van een potlood past de Griffin Pencil perfect in elke jaszak. Tekeningen maken of navigeren zonder voorover te hoeven buigen of je scherm vuil te maken, deze stylus maakt het mogelijk. Bovendien is de punt ervan opmerkelijk dun, waardoor hij uitermate geschikt is voor precisiewerk.Vooral bij toepassingen als tekenen en schrijven kun je veel nauwkeuriger werken. De Griffin Pencil kost €19,95 en is geschikt voor de iPad, iPhone en elk ander apparaat met aanraakgevoelig (capacitief) scherm. Het zachte uiteinde van de pen imiteert de eigenschappen van je vinger.

De stylus lijkt compleet op een echt potlood, gummetje en metalen ring inbegrepen. Dit opvallende design zorgt ervoor dat de Griffin Pencil zich onderscheidt van de rest van de stylussen op de markt.

De stylus voorkomt ook dat er vingerafdrukken op het scherm komen. Hij is geschikt voor links- en rechtshandig gebruik en bovendien past de styluspunt zich aan jouw schrijfstijl aan.

PRETTIGE FEESTDAGEN EN EEN GELUKKIG NIEUWJAAR

Met dank aan DressMyMac.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en nieuwe posts via e-mail te ontvangen.

%d bloggers liken dit: