SwitchEasy Melt case

Er zijn duizenden iPhone 5S hoesjes waar we als consument uit kunnen kiezen. Er zijn echter maar een paar fabrikanten die echt het beste van het beste leveren. SwitchEasy is daar een mooi voorbeeld van. Vandaag vergelijk ik de nieuwe SwitchEasy Melt case voor de iPhone 5(s) met zijn voorganger, ontworpen voor de iPhone 4(s).

Verpakking

De Melt cases worden geleverd in een kleine verpakking waarin het product zelf goed naar voren komt. Die is makkelijk te openen waardoor je niet hoeft te ruziën met een schaar of een mes, zoals bij sommige andere verpakkingen.

iPhone 5(s) versie:
  - Melt case
  - 2 screenprotectors
  - Microvezel doekje
iPhone 4(s) versie:
  - Melt case
  - 2 screenprotectors
  - 2 protectors voor de headset
aansluiting
  - 2 protectors voor de connector
  - Microvezel doekje
  - 2 universele dock adapters
  - video stand

Onmiddellijk merk je dat de 4(s) versie een heleboel (onnuttige) extra accessoires bevat. Wel moet gezegd worden dat de protectors voor de lightning connector en de headset aansluiting reeds aanwezig zijn in het iPhone 5 hoesje zelf.

Uitvoering

Het belangrijkste verschil zit hem echter in de uitvoering. De nieuwste versie bestaat uit een “shock absorbing rubber case” waarrond je de “ultra tough shell” (de druppels dus) klikt. Je iPhone is dus mooi beschermd tegen vallen of stoten dankzij de combinatie van hard en zacht materiaal. Ook zorgt het rubber ervoor dat zandkorrels of stof tussen je hoesje geen krassen veroorzaakt, wat bij een hardcase vaak wel het geval is.

De 4(s) versie bestaat ook uit twee compartimenten: een bovenste en onderste deel, beiden vervaardigd uit hard polycarbonaat. Geen “softcase onderlaag” dus.

Besluit

SwitchEasy brengt met de nieuwe Melt case ongetwijfeld opmerkelijke verbeteringen aan, vooral op vlak van bescherming. Op gebied van accessoires is men naar mijn mening wat achteruit gegaan. Het leveren van al dan niet spotgoedkope accessoires geeft de consument immers een tevreden gevoel.

Met dank aan Dressmyiphone.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en nieuwe posts via e-mail te ontvangen.

%d bloggers liken dit: