Gecko sportarmband voor iPhone en iPod Touch

Vandaag review ik de Gecko sports armband voor iPhone & iPod Touch. Een armband bedoeld om je iDevice in te bewaren wanneer je gaat joggen, wandelen etc. Dit artikel werd beschikbaar gesteld door hoesjesonline.nl, een webshop die beschikt over een groot assortiment iPhone hoesjes & iPhone 5 hoesjes.

Uitvoering

De Gecko sports armband is qua constructie vergelijkbaar met andere modellen zoals die van Griffin en Belkin. De iPhone steek je aan de bovenkant in de hoes, door een nauwe gleuf die met textiel is afgezet. Je zou denken dat het textiel niet sterk genoeg is om de iPhone op z’n plek te houden, maar door de smalle opening en flexibele uitvoering blijft de telefoon toch goed in de houder zitten. De hoes is geschikt voor iPhone 5, iPhone 4(s), iPhone 3G en eerste generatie iPod touch. De iPod touch 2G is eigenlijk te slank, waardoor de case te wijd eromheen zit. Dat maakt het bedienen van het scherm een stuk lastiger.image

De voorkant van de hoes is gemaakt van doorzichtig plastic. Nadeel is wel dat de volumeknoppen niet bereikbaar zijn. Een pluspunt van het zachtere materiaal is dat de case niet ongewenst op de knoppen drukt, zoals dat bij andere modellen wel eens gebeurt. De iPhone zelf is door de schermlaag heen te gebruiken.

De Marware Sportsuit Convertible in gebruik

De armband zelf ziet er niet echt indrukwekkend uit. Het zachte materiaal zorgt er wel voor dat hij erg comfortabel zit. Ook heb je bij deze armband de mogelijkheid om sleutels en andere spullen op te bergen. Er zijn zelfs uitsparingen in de 4 hoeken van de hoes, zodat bij elk iDevice de oortjes erdoor kunnen.

Het verwijderen van de armband gaat heel vlot, soms wat té vlot. Na een tijdje joggen voel je dat de armband wat moet worden aangespannen. Deze armband is vooral functioneel, maar niet echt mooi.

Met dank aan hoesjesonline.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en nieuwe posts via e-mail te ontvangen.

%d bloggers liken dit: