SwitchEasy Monster vs siliconen case

SwitchEasy Monster Case

SwitchEasy is één van de bekendste fabrikanten op het gebied van iPhone/iPad accessoires. Het heeft een groot aantal producten op de markt gebracht voor bijna elk iDevice. De ontwikkeling is niet blijven stilstaan en dit voorjaar brachten ze de Monster serie uit.

Deze vrolijke iPhone 5 case -vervaardigd uit zacht silicone- fleurt je iPhone helemaal op. De cases zijn verkrijgbaar in vijf opvallende kleuren en bovendien heeft elk model een unieke monstermond.

De SwitchEasy iPhone 5 Monsters case valt niet alleen op, maar is ook in staat je toestel te beschermen tegen vallen en stoten.

De Monsters zijn verkrijgbaar in het blauw, geel, groen, zwart en roze. Naast de siliconen case bevat de verpakking ook:

• Twee screen protectors
• Een microfiber schoonmaakdoek
• Een screen guard applicator
• Twee lightning/audio connector beschermers

Het hoesje voelt erg zacht en comfortabel aan. De Monsters zijn vrolijk en uniek in hun soort, maar hebben wel een ‘like it or hate it’ look.

Een softcase voor bijna de helft van de prijs

iHoesjes.nl biedt ook een simpele softcase aan voor slechts €14,95. Het grootste verschil is natuurlijk het design. Waar SwitchEasy een prachtige case met 3D versiering aanbiedt, valt er aan de goedkopere case weinig te zien. Ook beschermt de Monster case de home knop en het onderste deel van je iPhone, net onder het scherm. Dat is niet het geval bij de basic siliconen case. 

Samengevat: de SwitchEasy case kost meer dan een basic sliconen case, maar heeft dan ook een aantal belangrijke voordelen. De opvallende look, kwaliteitsvol materiaal en bescherming aan de onderkant van het scherm zijn enkele voorbeelden. Naar mijn mening wordt de monstercase aangeboden voor een heel eerlijke prijs.

Met dank aan iHoesjes.nl

Advertenties

2 Reacties op “SwitchEasy Monster vs siliconen case

  1. imachia

    Ik vond o’n hoesje meer iets voor een Ballmer-phone…. Zo’n goed gelijkend zelfportret zie je maar zelden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en nieuwe posts via e-mail te ontvangen.

%d bloggers liken dit: