Belkin Lego case voor iPhone 5

Deze opmerkelijke case van Belkin heeft een ‘plaat’ van kunststof aan de achterkant, waarop alle denkbare lego attributen kunnen worden bevestigd. Dressmy stelde een testexemplaar beschikbaar…

Gebruik

Dit is natuurlijk in de eerste plaats een iPhone hoesje, dus voor ik verder uitweidt over al de Lego-mogelijkheden bespreek ik eerst de kwaliteiten op vlak van dagelijks gebruik en bescherming. De case wordt enkel voor de iPhone 5 gemaakt en is in 3 kleuren beschikbaar: geel met rood, blauw met violet en blauw met zwart. De Lego achterkant is blauw op alle modellen.

Belkin_Covers

Na enkele weken testen kwam ik tot de conclusie dat de case effectief genoeg bescherming biedt. In tegenstelling tot vele andere hardcases zijn de randen en hoeken vervaardigd uit zacht rubber en is de kans dat het toestel beschadigd raakt bij een val dus veel minder groot.

De case heeft een ‘full button protection’ waardoor alle knoppen goed te bereiken zijn. Vaak heb je het probleem dat de knoppen minder gemakkelijk kunnen worden ingedrukt bij dit soort bescherming, maar dat is hier zeker niet het geval. Verder hindert de case geen enkele functie van de iPhone.

Genoeg saaie praat

Oké, nu ik er van overtuigd ben dat de case doet wat het moet doen, bespreek ik nu de Lego achterkant. Die is 7 ‘studs’ breed en 15 hoog. Waar de camera zich bevindt zijn er 8 weggelaten.

Zoals altijd bij Lego, is de enige beperking je verbeelding en het aantal Lego blokjes je bij de hand hebt. Na wat surfen op het net kom je al gauw ongelooflijke creaties tegen.

Belkin_Mech

Belkin_Cinema

Samengevat, de Belkin LEGO case functioneert zeer goed als case. De LEGO plaat op de achterkant maakt je iPhone niet alleen uniek, maar opent een wereld van mogelijkheden.

Met dank aan DressMyiPhone.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en nieuwe posts via e-mail te ontvangen.

%d bloggers liken dit: