USA budget case voor iPhone 5

De iPhone 5 USA hardcase is een beschermende case vervaardigd uit hard kunststof. Belangrijkste voordeel is dat de case maar 1 mm dun is, waardoor je iPhone nauwelijks dikker wordt. Smartphonehoesjes.nl stelde een test exemplaar beschikbaar, maar heeft ook modellen voor de iPhone 3G(s) in het aanbod.

Verpakking

De case wordt geleverd in een doosje. In de verpakking vind je een doorzichtig zakje met de case in, 2 screenprotectors en een klein stukje karton met het logo van smartphonehoesjes.nl.image(1)

Uitvoering

De case is gemaakt van kunststof, een type plastic dat moeilijk te breken is. Aan de zijkant zitten uitsparingen voor connector, aan/uitknop, volumeknop en meer. Aan de achterkant zit een uitsparing ter hoogte van de camera en aan de voorkant blijven homeknop en speaker vrij om te gebruiken. Een klein nadeel; de case is nogal ‘glad’ waardoor hij makkelijk uit je handen glijdt.

Gebruik

Tijdens het gebruik zijn alle knoppen goed bereikbaar. De case zit stevig om de iPhone geklemd – er is geen kans dat de case openvalt. Wel zul je bij het verwijderden van de case voorzichtig te werk moeten gaan, om te voorkomen dat zand- of stofdeeltjes krassen op je iPhone maken.

Verder is deze case meer voor ‘de look’ dan voor effectieve bescherming gemaakt. Je iPhone voelt vrij goedkoop aan, maar dat ís de case uiteindelijk ook: heel goedkoop. Weinig iPhone 5 cases zijn te verkrijgen voor die prijs. Over het design en de looks valt dan weer niets op te merken. Je iPhone ziet er prachtig uit dankzij het vintage Amerikaanse-vlag-motief.

Met dank aan smartphonehoesjes.nl

Advertenties

3 Reacties op “USA budget case voor iPhone 5

  1. imachia

    Zit er nu ook een standaard microfoontje voor de NSA bij?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en nieuwe posts via e-mail te ontvangen.

%d bloggers liken dit: