Soft silicone cover voor iPhone 5

Vandaag review ik de ´Soft silicone cover´ van iphonehoesje.nl. Jawel, een softcase! Over het algemeen worden harde (plastic) hoesjes veel meer gebruikt. Onterecht, vind ik.

Verpakking en uiterlijk

De silicone cases kwamen plots in de belangstelling toen Apple de iPhone 4 uitbracht en een eigen bumpercase presenteerde. Later bleek die bumper goed van pas te komen tijdens ‘antennagate’. Deze voorganger van de huidige softcases maakte het publiek even bewust van de voordelen van zo’n ´zacht´ hoesje. Wanneer Apple later de bumper cases uit de Apple Store liet verdwijnen nam de belangstelling af.imageIn de verpakking vind je het hoesje zelf en een kartonnen voorbeeldplaatje. Een basic verpakking, maar meer kan je niet verwachten voor die prijs.

De case voelt zacht aan en glijdt zonder moeite in en uit je broekzak, in tegenstelling tot vele andere softcases. Die blijven ‘plakken’ aan het stof van je broek en het is een ware opdracht om je telefoon eruit te krijgen zonder ofwel je iPhone uit de case te trekken, ofwel je broekzak er mee uit te sleuren. Bovendien ziet de case er geweldig uit eens hij rond je iPhone zit. Het ultradunne design zorgt ervoor dat je iPhone geen lelijke, dikke blok wordt. Én omdat de randen aan de boven- en onderkant iets uitsteken kun je de iPhone op een vieze of ruige ondergrond leggen, zonder dat hij beschadigd raakt.

Soft Silicone Cover in gebruik

Alle knoppen en poorten zijn goed bereikbaar bij deze case. Ook oordopjes en Lightning-connector zijn nog steeds zonder problemen te gebruiken.soft-silicone-cover-voor-iphone-5-grijs

Ik heb de iPhone een paar keer laten vallen om de bescherming van de case te testen. Dat was uiteraard geen test die doorging totdat de iPhone écht stuk ging, maar eerder om te zien of de schokken goed werden opgevangen. De case was in staat de iPhone voldoende te beschermen tegen de grootste klappen.

Varianten

IPhonehoesje.nl biedt deze case aan in verschillende andere kleuren waaronder wit, rood, zwart, paars enz…
home-button-siliconen-case-cover-voor-de-iphone-5Verder heb ik nog het iets duurder model mogen testen, waarbij ook de home button bedekt is. Een zeer kwalitatief hoesje voor zo’n lage prijs, met uitstekende bescherming.

Met dank aan iPhonehoesje.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en nieuwe posts via e-mail te ontvangen.

%d bloggers liken dit: