Global hawk bluetooth speaker

imageDraagbare Bluetooth speakers; ieder merk strooit ermee om iedereen in het park, op het balkon, in de slaapkamer of keuken te voorzien van fijne sounds. Althans dat wordt vaak geclaimd. Ook proberen merken zich te onderscheiden. De één is robuust, de ander is waterdicht en weer een andere moet het hebben van ‘t design. Bij dat laatste sluit deze speaker van mytrendyphone.nl goed aan.

Volgens de ontwikkelaars is de speaker klein en makkelijk in de omgang – licht, maar erg krachtig. Verder is hij erg gebruiksvriendelijk. De bluetooth verbinding werkt uitstekend en hapert niet. Terwijl de Global Hawk speaker een hoog volume aankan, is dit niet altijd van de beste kwaliteit. Vooral de bastonen vallen wat tegen en ook bij hogere tonen klinkt het geluid soms wat schel. Maar ik vind dat we de eisen voor een draagbare speaker in deze prijsklasse niet onrealistisch hoog moeten leggen. De speaker ziet er geweldig uit en is uiteraard draadloos.

Na het bestelproces – waar je met een mooi design al een positief gevoel krijgt – krijgen we een doos met daarin de speaker, de handleiding en één klein doosje met kabels: een audiokabel en een usb-kabel voor het opladen. Dankzij het (bij mijn exemplaar) rode design is het een strak apparaatje dat opvalt in je omgeving. Zo geraak je het niet makkelijk kwijt én heb je geen lelijk product in je kamer staan. Aan de onderkant zit de on/off-knop, de volumeknoppen en een Bluetooth (v4.0) verbindingsknop. Langs de zijkant bevindt zich een aansluiting om je speaker op te laden of met de computer te verbinden. Ook is er nog een micro-sd slot aanwezig waarvan het toestel rechtstreeks muziek kan afspelen.

Met dank aan Mytrendyphone.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en nieuwe posts via e-mail te ontvangen.

%d bloggers liken dit: