Artwizz Alustand voor iPhone

In deze review ga ik het hebben over de Artwizz Alustand voor de iPhone en iPod Touch aangeboden door iPhone-cases.nl.

artwizz_alustand_iphone4-3Afgelopen week heb ik de Artwizz Alustand meerdere malen getest. Zo kreeg mijn telefoon een vast plekje op de bureau. Die plek werd gepromoveerd tot ‘videocall’ ruimte. Videogesprekken (FaceTime) maken is toch een nieuwe ervaring met zo’n stand: zonder je telefoon vast te hoeven houden kan je tijdens het gesprek notities nemen, typen of andere dingen doen. Op het nachtkastje was de stand vooral handig om wat filmpjes via YouTube te kijken. Zo kon ik mijn hoofd al te rusten leggen maar toch nog even wat “TV” kijken.

Om eerst maar eens met een brandende vraag te beginnen: past de iPhone goed in de stand? Zonder twijfel! Het is niet nodig om je toestel ergens in te klikken of je hoesje te verwijderen, je zet de iPhone er gewoon in. Dankzij de antislip laag komen er geen krassen op je iPhone en blijft hij mooi op z’n plek. Een tweede vraag: “Is de houder ook geschikt is voor oudere generaties van de iPhone en iPod Touch?” Dat blijkt inderdaad het geval: dankzij het universele design kan je er zo goed als elk toestel met het formaat van een iPhone in kwijt.artwizz_dock_iphone4-1

Over het design gesproken, dat ziet er fantastisch uit. De stand is vervaardigd uit mat aluminium, perfect passend bij je iPhone. Ook de vormgeving mag niet onderdoen voor de betere designstukken. Wel voelt hij wat goedkoop aan, maar daar is niets van te merken zolang hij op je bureau blijft staan.

Het opladen van je smartphone vormt geen probleem dankzij de uitsparing aan de onderkant. Op die manier kan je hem ook met de computer verbinden, en als een soort ‘docking station’ gebruiken.

Besluit:

Voordelen:
  - Stabiel dankzij antisliplagen
  - Mooi design
  - Zowel voor portrait- als
   landscape mode
  - Scherpe prijs
Nadelen:
  - Voelt goedkoop aan
  - Niet voor onderweg

Met dank aan iPhone-cases.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en nieuwe posts via e-mail te ontvangen.

%d bloggers liken dit: