SwitchEasy “Nude cases” voor iPhone 5

Switcheasy-Nude-iPhone-5-(ALL-COLORS)-02Je hebt eindelijk je nieuwe iPhone 5 en wil die goed beschermen zonder het mooie design helemaal te verbergen? Dan heb je waarschijnlijk al een doorzichtige case overwogen. Je bent niet alleen: op het lanceringsevent waren alle ‘clear cases’ ‘s middags al uitverkocht. Ik heb onlangs zo’n case besteld bij iphone-cases.nl.

Zaterdag ochtend werd de case geleverd. In de verpakking vind je de case zelf, 2 screen protectors voor de voorkant van de iPhone, 1 screenprotector voor de achterkant, 2 staafjes om onderaan de iPhone de aansluitingen te beschermen, een Switcheasy-Nude-iPhone-5-(Black)-06microvezel doekje en een plaatje waarmee je de luchtbellen onder de screen protectors kan uitvegen. Mijn vorige ervaring met screenprotectors was niet bepaald positief: het kostte me uren om te zorgen dat ik de screenprotector op het scherm kreeg zonder dat er stof onder kwam. Ik had dus al helemaal geen zin om deze screenprotector aan te brengen. Maar ik was zeer blij verrast, zonder enige problemen plakte de screenprotector na 2 minuten op mijn iPhone, en dit zonder 1 enkel stofje! Maar de bescherming die de screenprotectors bieden is natuurlijk niet te vergelijken met de bescherming die een “flip case” of een “sleeve” biedt voor het scherm.

De case zelf is doorzichtig (“ultra clear” of “ultra black”) en zo hoef je niets te missen van het mooie design van de iPhone 5. Behalve de matte finish dan: de “ultra black” variant laat in feite niet veel meer zien van de achterkant, waardoor het matte metaal niet meer zo goed zichtbaar is, maar ik persoonlijk vind dit niet storend. Er zijn wel matte varianten beschikbaar, maar deze zijn niet doorzichtig. Voor een overzicht van alle Nude Cases, klik hier.

Switcheasy-Nude-iPhone-5-(Black)-04De case sluit erg goed aan en beschermt je iPhone tegen krassen, stof of stoten zonder veel gewicht of volume toe te voegen. De knoppen van je iPhone 5 zijn mooi beschermd, zo komt er geen vuil in, maar worden wel iets stugger door die bescherming. De aansluitingen op de onderkant van de iPhone zijn goed beschermd. Ook hoef je het staafje er niet steeds af te prutsen als je je EarPods wilt aansluiten: er is namelijk een buigbaar hoekje voorzien.

Wil je het nieuwe design van je iPhone 5 blijven zien? Of wil je een case die niet te veel gewicht of volume aan je iPhone toevoegt? Dan kan je deze SwitchEasy Nude case overwegen. Maar houd er wel rekening mee dat je iPhone anders aan zal voelen: plastic is immers niet hetzelfde als metaal.

Met dank aan iphone-cases.nl, http://www.iphone-cases.nl

Advertenties

6 Reacties op “SwitchEasy “Nude cases” voor iPhone 5

 1. xxxxx

  echt schitterende cases

 2. undefined

  Incipo feather case zijn voor mij 2 iPhones op rij de case bij uitstek geweest. Ze hebben allebei trots het leven gegeven toen ze mijn iPhone’s beschermen tegen een dodelijk val. De cases was steeds gebarsten maar de iPhones hebben nooit de impact van de val gevoeld… Brave little cases…

 3. eli

  Mijn SwitchEasy Nude Case van mijn iPhone 4 zorgde voor krassen op de zijkant en achterkant van mijn iPhone.. Dat zou toch niet mogen?

 4. nick

  Ik zweer al jaren bij de Otterbox Defender, en alhoewel ik vind dat het de allerbeste bescherming biedt voor een smartphone ga ik voor de iPhone 5 toch maar eens een Case-Mate Tough case proberen. Kwestie van het ‘baksteengevoel’ wat kwijt te raken 🙂
  Hopelijk beklaag ik het me niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en nieuwe posts via e-mail te ontvangen.

%d bloggers liken dit: